Tabără în Marea Britanie cu Reprezentant Român în Campus (21.06 – 16.08 2014)

Nu uitati: in luna februarie aveti 5% REDUCERE la taberele internationale de la Mara Study.

Tabara internationala de vara 2014 din Chichester, Marea Britanie, este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani. 

Chiar daca alegeti varianta de a trimite copilul individual in tabara, nu trebuie sa va ingrijoreze siguranta sa.

Pe timpul calatoriei cu avionul, de la Bucuresti la londra, copiii sub 18 ani  sunt sub supravegherea reprezentantilor companiei aeriene, care ii preiau de la parinti, ii asista pe timpul zborului si ii predau reprezentantului scolii de vara. Acesta din urma asigura transportul pana in campus.

Pe toata durata taberei, exista profesori responsabili de lectiile elevilor, precum si animatori pentru programele de activitati. Cu toate acestea, studentii romani vor beneficia si de prezenta unui membru de aceeasi nationalitate in cadrul staff-ului, un reprezentant din partea agentiei Mara Study.
Astfel, chiar si copiii care nu cunosc deloc limba engleza sau sunt incepatori au posibilitatea sa isi exprime necesitatile in limba materna, daca este cazul.

  


Chichester, un orasel din sudul Angliei, la 130 km de Londra, cu o populatie de aproximativ 25.000 de locuitori. Centrul orasului se afla pe fundatiile unui oras antic din vremea romanilor, iar strazile vechi s-au pastrat pana astazi.
Cazarea se face in campus, in camere single sau duble cu baie comuna sau in camere single cu baie proprie. Se asigura pensiune completa.
  
Campusul Bishop Otter al Universitatii Chichester este situat la doar 10 minute de centrul istoric al orasului, intr-o zona cu numeroase parcuri si gradini. In 15 minute se ajunge la plaja, in Bognor Regis. Capacitatea este de 250 locuri. In 2013, au participat copii de 12 nationalitati diferite.
Facilitati: sali de clasa spatioase, sala de mese cu 200 locuri, cafenea, parc si zona verde in campus, teren sportiv pentru fotbal, volei si netball, lounge, frigider.

Cursul de limba engleza include test de plasament in prima zi si certificat de participare la final. Clasele sunt de maximum 15 studenti.
Tipuri de curs: 
· curs general – 15 lectii de 45 minute / saptamana
· curs intensiv – 20 lectii de 45 minute / saptamana (+ 15 GBP / saptamana)
· curs mini-grup – 20 lectii de 45 de minute / saptamana in grupe de cate maximum 4 persoane (+179 GBP / saptamana) 
Suplimentar, se poate opta pentru sustinerea Trinity Oral Examination.
Activitati: petrecere de intampinare, vizitarea orasului, sport (rugby, tennis, baschet, fotbal, volei, sporturi pe nisip), ateliere pe diferite teme, vizionari de filme, seri tematice (teatru, dans), quiz-uri, open stage etc. 
Optional:
· TRAINING MAJORETE. Incepere: 6, 20 iulie, 3 august – supliment: 25 GBP 
· TENIS (5 sesiuni de cate 3 ore / saptamana) – supliment: 80 GBP
Excursii:1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani in locatii precum: Londra, Brighton, Oxford, Portsmouth, West Wittering & Worthing Beach. 
Optional: excursie de weekend cu innoptare la Londra, varsta minima 13 ani. 

Pentru mai multe detalii, click aici sau contactati-ne.Lasa un comentariu