Cursuri de Limba Spaniolă – Cultura și Tradiția Spaniei

Îți dorești o experiență internațională pentru copilul tău pentru a lua cursuri de limba spaniolă într-o destinație ideală pentru petrecerea vacanței de vară? Tabăra de grup din Alicante, organizată de Mara Study Turism, este răspunsul! Fie că ai început deja să îți planifici vacanța de vară pentru tine și familia ta, sau doar ești în căutare de noi oportunități de dezvoltare pentru copilul tău, tabăra din Spania poate fi soluția ideală pentru următoarea vacanță de vară.

Cursuri de limba spaniolă în Alicante

Știai că, pe lângă peisajul exotic si  plajele superbe de pe Costa Blanca,  Alicante  este un centru istoric cu tradiție și una dintre cele mai vechi așezări umane de pe coasta spaniolă a Mării Mediterane?
Destinația nu a fost aleasă întâmplător, cu atât mai mult cu cât programul educațional oferit în această tabără internațională îmbină utilul cu plăcutul: cursuri intensive de limba spaniolă, activități turistice și sociale specifice zonei valenciană.
Pe durata celor 2 săptămâni ale taberei internaționale de spaniolă de la Alicante,  copii vor avea incluse 40 ore de cursuri de limba spaniolă, predate de profesori vorbitori nativi, astfel că nivelul limbii spaniole se va îmbunătăți considerabil. Cursurile de limba spaniolă se desfășoară în grupe mici de 7-9 copii. Copii vor fi repartizați în clasa corespunzătoare nivelului de cunoaștere a limbii spaniole în urma unui test inițial.
Cazarea pe durata cursurilor de limba spaniolă
Fiind cazați în familii gazdă spaniole, copiii vor avea șansa de a interacționa cu membrii familiei în timpul petrecut împreună, trăind astfel o experiență spaniolă autentică. Pe de altă parte, datorită faptului că în această tabără participă copii spanioli care studiază aici limba engleză, copiii noștri vor interacționa cu aceștia în timpul activităților și excursiilor, făcându-și noi prieteni.
Ce mai include programul de cursuri de limba spaniolă
Programul taberei include pensiune completă în familia gazdă.
Programul taberei de grup de la Alicante este concentrat pe integrarea în cultura și tradițiile autentice spaniole, activitățile desfășurate fiind astfel foarte variate: lecții de dans salsa, cină tradițională tapas în oraș și tur de oraș, quiz-uri și nu în ultimul rând shopping în magazinele din Alicante.
Tabăra are loc în Spania, deci copiii se vor bucura de plajă, mare și soare prin activități și jocuri pe plajă. Implicit, vor practica sporturi acvatice precum surf, navigație, kayak.
Programul de excursii este și el bogat și variat, acestea fiind organizate în destinațiile cheie din zona Valanciei: vizite la castelul Santa Barbara, Insula Tabarca, satul pescăresc El Campello, excursie de o zi în provinciile Algar, Altea, Santa Pola, Valencia, etc.
Siguranța copiilor pe durata cursurilor de limba spaniolă
Toate aceste activități vor fi coordonate de staff-ul școlii și desfășurate în maximă siguranță. În plus, copiii vor avea și un însoțitor de grup din partea agenției Mara Study Turism, în permanență.

Cauți alte destinații pentru cursuri de limba spaniolă?

Dacă dorești și alte variante de tabere internaționale în Spania, Mara Study Turism are o gamă largă de tabere individuale pentru copilul tău!

Lasa un comentariu