Cursuri de Limba Franceză în Paris sau pe Coasta de Azur

Franța însemnă eleganță, rafinament, romantism, bucurie, măreție, artă, cultură, natură, relaxare… Dar te-ai gândit vreodată că pe lângă toate acestea poți urma cursuri de limba franceză, combinând toate acestea într-un mod plăcut și atractiv?

Poți alege măreția Parisului sau Coasta de Azur — Nisa ca “destinație pentru educație”, indiferent dacă aveți 18, 40 sau 60 de ani. Niciodată nu e prea târziu să faci ceea ce îți place. Niciodată nu e prea târziu să alegi sa urmezi cursuri de limba franceză!

Detalii cursuri de limba franceză

Orele de cursuri de limba franceză sunt interesante, bazate pe comunicare și garantează progresul rapid. Acestea pot fi generale, intensive sau de specialitate, pentru orice nivel. Cursurile mai pot fi și pentru pregătire DELF A1/A2/B1/B2, training-uri pentru profesori de franceză, programe de familie și, nu în ultimul rând, programe pentru Seniori, peste 50 de ani.

Lecțiile sunt predate exclusiv de către profesori vorbitori nativi, cu o bogată experiență în activitatea de predare a limbii franceze ca limbă străină.

Avantajul de a întâlni colegi din toate colțurile lumii, posibilitatea de distracție și socializare, la orice vârstă, nu este de neglijat.

 

Cursuri de limba franceză în Paris

După cursuri, există o varietate de activități sociale disponibile cursanților:

  • vizite la obiective turistice din Paris (Nôtre Dame, Muzeul Luvru, Saint Chapelle, Champs Elysees, Tour Eiffel, Muzeul Orsay);
  • ieșiri la restaurante și cafenele;
  • proiecții de filme;
  • croaziere pe Sena.

 

Cursuri de limba franceză pe Coasta de Azur

Dacă preferi mai mult distracția de pe Coasta de Azur, îți recomandăm Nisa și plimbările pe Promenade des Anglais, degustările de vin și brânză, petrecerile pe plajă, precum și alte provocări : scuba diving, cannyoning, etc.

Alături de cursurile de limba franceză, aici se combină armonios:

  • activitățile distractive de socializare;
  • excursiile de o zi la Cannes, Insulele Lerins, Monaco, Saint Tropez;
  • excursiile de jumătate de zi la Nisa, St.Paulde Vence, Beaulieu.

 

Alege să urmezi cursuri de limba franceză în Franța!

Merită să încerci să înveți franceză în Franța, nu-i așa? În numai două săptămâni poți avea și o vacanță reușită și o certificare a cunoașterii unei limbi străine la un nivel superior.

Contactează-ți consultantul educațional și înscrie-te acum!

Lasa un comentariu