Cursuri de Limba Germană pentru Afaceri în Berlin

Natura ne aseamănă, educația ne deosebește. De aceea, Mara Study Turism vine în întâmpinarea celor care vor să devină profesioniști, într-un mediu elevat, pregătiți pentru noile provocări ale vieții în continuă transformare și perfecționare, sugerându-le cursuri de limba germană în Berlin.

Senecca spunea:

“Puțini sunt cei care știu, cât de mult ar trebui să știe, că să știe cât de puțin știu.”

Noi ne adresăm acelora care știu.

 

Cursuri de limba germană în Berlin

Nu ne referim doar la simple cursuri de limbi străine, ci la un program care se adresează persoanelor adulte, cu vârsta peste 27 de ani, care vor să își îmbunătățească nivelul de limba germană pentru business, într-un timp foarte scurt și într-un mediu profesionist.

Cursurile de limbă germană pentru oameni de afaceri pot îmbina foarte bine utilul cu plăcutul pentru că au loc în Berlin. Berlinul este un oraș al superlativelor, care nu este doar capitala Germaniei. Este și cel mai mare centru economic, cultural și cel mai plin de viață oraș universitar.

 

Detalii cursuri de limba germană

Berlinul atrage profesioniști și leaderi din întreaga lume spre cursurile de limba germană pentru oameni de afaceri. Acestea au loc într-unul din cele mai moderne centre, beneficiind de infrastructura modernă și de profesori vorbitori nativi cu înaltă calificare.

Școala este localizată în centrul orașului, având o bună acccesibilitate spre principalele obiective turistice și culturale ale orașului.

Cursanții sunt cazați și studiază într-un campus modern, cu dotări de excepție:  săli de clasă cu table inteligențe, laboratoare computerizate pentru lecții personale audio, camere confortabile single sau duble twin, cu baie proprie, TV si acces la internet.

Studentii beneficiază de trei mese pe zi în stil bufet, un coș cu fructe disponibil pe parcursul zilei si pauze de cafea.

Spațiile de cazare, sălile de curs și restaurantul se află în aceeași clădire.

De ce să alegi cursuri de limba germană în străinătate?

Un sejur lingvistic în străinătate presupune interacțiunea constantă cu persoane care vorbesc limba respectivă în mod nativ, aceasta fiind cea mai eficientă metodă de învățare. De asemenea, un astfel de curs permite socializarea cu colegi de vârste și profesii și schimbul de experiență între studenți din întreaga lume.

Cursul German for Executives

Noi îți propunem cursul German for Executives. Acesta are două variante:

Curs Mini-Grup

Cursuri de limba germană în grupuri de 2-4 persoane, cu durată minimă de 2 săptămâni. Se parcurg 40 de lecții pe săptămână.

Curs Individual

Cursuri de limba germană cu profesor particular, cu durată minimă a cursului de o săptămână.  Se parcurg 30 sau 40 de lecții pe săptămână cu profesorul personal care se concentrează pe nevoile specifice ale studentului.

Activități în afara orelor de curs

Programul campusului oferă posibilitatea de a participa la diverse activități sportive și de relaxare. Pe lângă acestea, mai pot fi petreceri, seri de film, vizite la obiective turistice importante, ieșiri în pub-uri și restaurante.

 

Dacă dorești să urmezi cursuri de limba germană cu oameni de afaceri din întreaga lume, contactează-ți consultantul educațional!

Lasa un comentariu