Cursuri de Limbi Străine pentru Adulți: Călătorește și Învață!

Cursurile de limbi straine pentru adulți sunt special concepute pentru diferitele categorii de vârstă. Fie că aveți 18 ani sau că ați trecut de 30, veți avea parte de o experiență unică și benefică.

Sejurul lingvistic — o altfel de vacanță

Sejururile lingvistice nu sunt doar simple cursuri de limbi străine, ci pot îmbina foarte bine utilul cu plăcutul. Aceste programe sunt pentru adulți de orice vârstă și pentru orice nivel de cunoaștere a limbii străine pe care doriți s-o învățați.

Pe lângă orele de limbă străină, puteți participa la numeroase activități sociale care vă pot oferi prilejul de a cunoaște oameni noi din țări diferite și de a comunica în limba străină studiată, având profesori experimentați, vorbitori nativi.  Excursiile în zonele de atracție, vizitele la obiectivele turistice din țările unde se susțin cursurile, transformă studiul într-o activitate plăcută și relaxantă. Aceste cursuri de limbă străină se pot susține tot timpul anului, așadar vă puteți alege anotimpul preferat pentru o vacanță activă.

 

Cursuri de limbi străine pentru adulți

Cursurile pot fi generale, intensive sau pentru diverse domenii de activitate (afaceri, juridic, medical, artistic). Acestea pot fi și cursuri pregătitoare pentru certificări lingvistice internaționale, în cadrul cărora se parcurg exerciții standard și se învață tehnici de examen.

Cursurile de limbi străine pentru adulți se desfășoară în grupe cu mai mulți elevi de nivel similar. Se poate opta și pentru cursuri individuale.

Școlile partenere sunt instituții de prestigiu, iar profesorii vorbitori nativi sunt pasionați și experimentați. Cursurile acoperă o toate nivelurile, de la începător la avansat.

Poți călători și învăța o limbă străină la ea acasă. Alege între cursuri de engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, japoneză, chineză, portugheză sau arabă!

 

Sau cursuri pentru adulți, în limbi străine

Pe lângă orele de limbă străină, anumite școli oferă și cursuri de artă — design, pictură, muzică, film, teatru, dans, teorie sportivă sau antrenamente intensive de fotbal, rugby, baschet, tenis și echitație.

 

Avantaje cursuri de limbi străine pentru adulți, în străinătate

  • Participarea la numeroase activități sociale cu colegii;
  • Șansa de a cunoaște oameni noi din țări și culturi diferite;
  • Oportunitatea de a comunica doar în limba străină studiată;
  • Excursii la cele mai interesante obiective turistice ale destinației alese.

 

Investește în viitorul tău!

Dacă vrei să te bucuri de o vacanță perfectă, la un tarif special, optează pentru un sejur lingvistic! Alege să urmezi cursuri de limbi străine pentru adulți în cadrul școlilor de vară sau pe tot parcursul anului.

Contactează-ți consultantul educațional acum pentru a planifica vacanța ideală!

Lasa un comentariu