De Ce Să Alegi o Tabără de Engleză Americană în SUA?

…Pentru ca o astfel de tabara educationala ofera mult mai multe posibilitati de dezvoltare personala, de distractie, de cunoastere si de evaluare a fortelor proprii. Castigarea increderii in sine este importanta, mai ales la adolescentii care abia pornesc in lupta cu viata. 
O tabara educationala in strainatate deschide larg orizonturi noi, convinge tinerii, ca merita sa aloce timp urmarii viselor proprii, orice “up grade educational” aplicat la timp ii poate propulsa acolo unde vor defapt sa ajunga.
Cursurile de engleza americana, excursiile, comunicarea, distractiile, sporturile in aceasta fabuloasa locatie MIAMI – fac aceasta tabara internationala una dintre cele mai de top destinatii ale acestei veri

TABARA DE VARA DIN MIAMI FLORIDA  va ofera:
cursuri de Engleza americana la Strayer University – Miami Brickell Downtown cu profesori de inalta clasa
– Excursie de 3 zile la parcurile de distractii din Orlando, si alte excursii la obiective din Florida
– Cazare Hotel 4* Embassy Suites Hotel si pensiune completa
REDUCERE 10 % ….

si inca multe alte motive pentru care nu trebuie sa o ratati :

 Haulover Beach Park este situat la cativa kilometri nord de centrul orasului Miami si reprezinta un alt loc tentant pentru copii din tabara  SUA 2015, o atractie in sine. Partea sudica este acoperita de aproape 100 de hectare de spatii verzi, inconjurate de plaje cu nisip alb si oceanul pe de o parte, precum si un port de agrement pitoresc si apele calme ale golfului Biscayne din partea opusa. In cadrul parcului puteti beneficia de o serie de facilitati sportive in aer liber, zone de picnic, terenurile de tenis, in timp ce jucatorii de golf pot profita din plin de un teren de golf pitoresc. Canotajul si inotul sunt alte activitati pe care le puteti practica.


 In Tabara din Miami veti gasi multe locuri pentru a va bucura de arhitectura moderna a centrului orasului sau a privi orizontul albastru infinit al Oceanului Atlantic parcurile varzi cu copaci inalti, palmieri si trotuare pitoresti. Apa albastra a golfului Biscayne este acoperita de barci albe, iahturi si nave de croaziera, in timp ce o panorama spectaculoasa cu zgarie-nori si oceanul pe fundal va va bucura privirea. De fapt, exista un loc in Miami, unde veti fi impresionati de privelisti superbe. Acesta este cel mai sudic punct al Miami Beach si este numit South Pointe Park.

 O vizita la Muzeul si Gradinile Vizcaya este intotdeauna o alegere tentanta pentru relaxarea dupa cursurile de engleza. Aceasta este o zona linistita si pitoreasca, situata la sud de centrul orasului, unde veti gasi un peisaj verde unic. Celebra vila Vizcaya se afla langa tarm si este inconjurata de gradini luxuriante pe de o parte si de apele albastre ale golfului Biscayne pe de alta parte. Astazi, vila si imprejurimile sale sunt transformate intr-un muzeu de arta europeana, care ofera o combinatie magnifica a Renasterii mediteraneene. a stilului arhitectural baroc, combinat cu stilul Renascentinst Italian.


Parcul National Everglades este un domeniu imens in partea de sud a Floridei, ce cuprinde o biodiversitate mai mare si o abundenta a ecosistemelor frumoase ce iti taie rasuflarea. Parcul este situat la cativa km sud de centrul orasului Miami si este unul din obiectivele ce pot fi atinse in tabara de engleza americana din aceasta vara  In timpul excursiei in Parcul National Everglades veti fi intotdeauna imbratisati de flora si fauna unice, in timp ce un apus de soare peste lacuri este cu adevarat magic.


Little Havana este unul dintre cele mai mari cartiere din Miami si este situat la vest de centrul orasului. Acest cartier este unul dintre locurile cele mai atractive de vizitat in timpul Taberei in Miami, pentru ca veti gasi o abundenta de culori, stari sufletesti, sunete si o atmosfera deosebita. Mica Havana reprezinta una dintre cele mai importante locuri culturale si de divertisment din Miami, cu Festivalul Calle Ocho ce are loc in fiecare an, numeroase parade, muzee si parcuri de agrement ce contribuie la ambianta placuta si dinamica. Veti gasi, de asemenea, puncte de distractie, Bayfront Park este un alt parc public, care acopera peste 30 de hectare si ofera peisaje verzi si pitoresti de-a lungul tarmului golfului Biscayne, din centrul orasului Miami. Acest parc este o alegere atragatoare pentru a va bucura de o plimbare relaxanta. Mai mult decat atat, Bayfront Park este un loc pentru inspiratie si revigorare, fiind situat intre golful Biscayne si zgarie-norii din centrul orasului. Ce loc mai frumos pentru a face fotografii? In plus, veti gasi o fantana mare rotunda, precum si Amfiteatrul Bayfront Park.Jungle Island este un mare parc zoologic, situat pe insula Watson, unde veti gasi animale diferite, pasari, reptile si alte specii salbatice din toata lumea, inclusiv replici pitoresti ale habitatelor lor naturale. Jungle Island ofera oportunitati fantastice de divertisment pentru copiii din tabara dornici de cunoastere, in timp ce exponatele au un rol educativ. Acesta este un loc unic pentru a va bucura de o multime papagali tropicali, pinguini, serpi si alte animale impresionante.


Miami Seaquarium – Apele cristaline si calde ale golfului Biscayne ofera facilitati pentru numeroase sporturi nautice si atractii, dar unul dintre cele mai bune locuri pentru distractii infinite in apa este Miami Seaquarium. Este situat in partea de sud a insulei Virginia Key. Acolo exista, o mare varietate de facilitati si bazine ce ofera spectacole unice in apa cu diferite specii marine, pesti, mamifere marine, broaste testoase, balene ucigase, delfini si altele. In plus, intregul tarm este un loc fabulos pentru a viziona orizontul fascinant, in special la amurg.


Matheson Hammock Park este un alt parc de coasta, situat la cativa kilometri sud de centrul orasului Miami. Parcul acopera o suprafata de peste 600 de hectare de paduri verzi si este inconjurat de Gradina Botanica Fairchild Tropical pe de o parte, si golful Biscayne pe cealalta parte. Acest parc frumos este, de asemenea, unic, pentru ca ofera un amestec captivant de peisaje verzi si albastre, unde caile navigabile sunt combinate cu traseele forestiere pitoresti. Cu toate acestea, biodiversitatea nealterata iti creeaza o iluzie ciudata ca si cum ai fi departe de orice zona urbana, dar centrul orasului Miami este la doar cativa kilimetri distanta spre nord.

In speranta ca v-am convins va asteptam in sediul din
Str.Costache Negri nr.10A
langa OPERA BUSINESS CENTER, Bucuresti
www.mara-study.ro
tel: 021.335.32.40; 021.335.32.41
mobil:  0736.913.866
office@mara-study.ro

Pentru detalii va rugam sa accesati acest link:
https://mara-study.ro/ro/produs/vezi/Tabere+de+Grup/id/2285/74/77/filtru/2/display/Tabara+engleza+americana+MIAMI+%26+ORLANDO+-+FLORIDA++%28cu+insotitor%29

Lasa un comentariu