1. Invata limba germana rapid si eficient

Indiferent de nivelul de cunoastere al limbii germane sau de varsta, poti invata intr-un mod rapid si eficient numai cu  profesori vorbitori nativi de la scolile de limba germana din Germania si Austria.

 

 

Stiai ca ?

  • Limba Germana se numără printre cele mai vorbite zece limbi din lume?
  • Peste 100 de milioane de oameni vorbesc germana, ca limbă maternă?
  • Limba Germana face parte, alături de engleză şi franceză, printre cele mai importante limbi de lucru dîn Uniunea Europeană?
  • Limba Germana este considerată limba scriitorilor și a oamenilor de știință?
  • Toate substantivele din limba germană se scriu obligatoriu cu literă mare?
  • Germanilor le plac cuvintele lungi si ca in limba germană majoritatea cuvintelor contin aproximativ 10 litere?
  • Cel mai lung cuvânt german conține 87 de litere – Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz. Acesta inseamna “Legea de împărțire a responsabilității pentru supravegherea marcarii vitelor”?
  • Prima carte în limba germană a fost tipărită în 1466 si a fost Biblia-Mentelin, denumită după autorul sau Johann Mentelin?
  • Cel mai rapid si eficient mod sa inveti limba germana este sa studiezi si sa traiesti in preajma vorbitorilor nativi?
Invata limba germana rapid si eficient indiferent de nivel si de varsta!

Poti descoperi singur aceste curiozitati, incercand sa inveti limba germana. Mara Study Turism iti pune la dispozitie mai multe programe atractive si eficiente, atat online cat si programe in locatii din Germania si Austria.

Invara limba germana rapid si eficient,  daca esti ADULT

Daca esti adult si nu ai timp pentru deplasari de studiu in strainatate, alege, pentru inceput, varianta online, oferita de scoli de germana din Germania sau Austria. Cursurile sunt interactive, live si iti ofera posibilitatea sa studiezi cu profesori vorbitori nativi.

Detalii: Cursuri online de limba germana.

Dupa ce ti-ai insusit notiunile de baza ale limbii germane, programeaza-ti cu incredere o vacanta de studiu in Germania sau Austria. Astfel ai posibilitatea sa pui in practica ceea ce ai invatat, sa traiesti si sa comunici cu nativii si sa iti perfectionezi cunostintele rapid si eficient.

Limba germana nu este usoara si vei avea de petrecut cateva frumoase vacante educationale, in care vei imbina utilul cu placutul si in care vei descoperi locuri, traditii, obiceiuri si prieteni noi.

Detalii: Cursuri in Germania sau Austria

 

Invara limba germana rapid si eficient  daca esti COPIL
 Daca ai intre 8 si 18 ani si nu studiezi germana la scoala, pentru a dobandi notiunile elementare, poti sa incerci, pentru inceput, cursurile in varianta online.
Cursurile online sunt adaptate tuturor nivelurilor de cunoastere a limbii germane. Pot fi cursuri individuale sau in grupuri mici de copii si sunt predate de profesori vorbitori nativi.
Cu un nivel elementar de cunoastere a limbii germane, poti participa cu succes in taberele internationale din Germania si Austria. In acest fel, poti experimenta viata intr-o familie germana sau intr-un campus german, printre nativi.
Aici vei invata rapid, vei explora o tara noua, vei participa la activitati sportive, artistice si sociale, alaturi de copii si tineri de varsta ta.
Experienta unei astfel de tabere iti poate starni dorinta de a-ti continua studiile liceale sau universitare intr-o tara vorbitoare de limba germana. Astfel, poti studia un trimestru, un semestru sau chiar un an academic la un liceu privat sau de stat din Germania sau Austria.
Invara limba germana rapid si eficient  – Cum sa iti alegi programul potrivit, online sau cu prezenta fizica
Cursurile online reprezinta varianta economica, prin care benefiezi de cursuri de calitate din confortul propriei case.
Cursurile si taberele clasice, iti ofera posibilitatea de socializare si un proces mai rapid de invatare.
Nu rata oportunitatea de a incepe chiar acum aventura ta in limba germana alaturi de parteneri de incredere si contacteaza-ne!
0736 913 866
office@mara-study.ro
www.mara-study.ro

Lasa un comentariu