Educatie online – Un avantaj in dezvoltarea copiilor nostri!

Educatie online – un avantaj pentru dezvoltarea copiilor nostri. Astazi, mai mult ca oricand, din cauza restrictiilor si a pericolelor care ne pandesc, a putea studia din confortul casei noastre, este o adevarata binefacere.

Ne confruntam cu o perioada dificila pe care o putem traversa cu succes daca stim cum sa ne orientam. Suntem norocosi sa traim in aceasta era digitala si sa folosim in avantajul nostru progresul tehnologic.

Acesta este si motivul pentru care niciun efort nu este prea mare atunci cand este vorba de educatia noastră si a copiilor nostri.

Sistemul de studiu online ne ofera o gama foarte larga de optiuni, de la cursuri de limbi straine sau studiul domeniilor preferate la studiul liceului sau a universitatii online.

Echipa Mara Study Turism a simțit inca din luna martie a anului trecut, aceasta necesitate si a pregatit cu atentie programe interesante pentru toata lumea:

 

ZECE  MOTIVE pentru care trebuie sa incerci sa iti completezi educatia prin EDUCATIA ONLINE!

Iata 10 motive pentru care trebuie sa studiezi online, in aceasta perioada, cu profesionistii.

1. Educatie online – Evitarea deplasarilor nedorite, tinand cont de contextul actual international

Cursurile online sunt ideale in acest moment, in care mobilitatea ne este limitata. Cursurile sunt live, interactive, individuale sau in grupe mici si sunt predate de profesori vorbitori nativi si specializati in domeniul predat.

Studiind de acasa, din confortul familiei, copiii primesc o educatie de calitate, la standarde occidentale, fiind in siguranta.

2. Educatie online – Garantia calitatii  pentru o educatie de succes

Programele sunt organizate de scolile partenere din strainatate cu care am colaborat de-a lungul anilor si care stiu prea bine cum sa sustina astfel de cursuri, online. Va recomandam sa analizati cu incredere oferta noastra!

3. Educatie online – Eficienta garantata prin coordonarea cursurilor de catre profesori vorbitori nativi, specializati i domeniul academic predat.

Profesorii sunt toti vorbitatori nativi ai limbii straine predate, un plus in invatarea corecta a unei limbi straine.  Expunerea intr-un mediu social / conversational cu vorbitori nativi este unul dintre cele mai eficiente mecanisme de invatare.

Cunoasterea bine a unei limbi straine este atat un mare plus in plan personal si un avantaj in plan profesional.

Programele academice online sunt coordonate de profesori specializati in domeniu care au absolvit universitati de top precum Universitatea din Cambridge sau Universitatea din Oxford. 

4. Interactivitate ridicata – cursurile sunt live, in clase cu alti cursanti de pe tot globul, cu nivel lingvistic similar si varsta apropiata

In plasarea in clase, se tine cont de varsta participantilor si de nivelul lingvistic. In acest fel, va creste gradul de interactivitate si de eficienta de a invata, tinand cont de preocuparile comune specifice fiecarei varste, dar si de faptul ca participantii pornesc de la acelasi nivel de cunostinte si pot evolua si se pot completa pe parcursul cursului. Cu cat durata cursului este mai mare, cu atat si progresul lingvistic este mai semnificativ

5. Test de plasament la inceputul cursului si certificat de participare la finalul cursului

In general cursurile au loc in grupe de maximum 15 participanti. Inainte de inceperea cursului, fiecare participant va da un test de verificarea a cunostintelor lingvistice, test in urma caruia va fi plasat intr-o grupa de cursanti cu nivel lingvistic similar cu al sau.

La finalul cursului, fiecare student primeste cate un certificat de participare in care se precizeaza nivelul lingvistic curent. Acest certificat poate contine, dupa caz, si punctajul de la testul final al cursului. Asa cum am precizat anterior, cu cat cursul este de durata mai mare, cu atat progesul lingvistic este mai ridic. Acest aspect care va rezulta si din nivelul de limba straina mentionat in certificatul de participare.

6. Confort si flexibilitate ridicate pentru educatie online- stai acasa si iti alegi perioada preferata in functie de propriul program

Cursurile au durata fixa si se desfasoara in anumite intervale orare, iar programul acesta trebuie respectat cu strictete. Faptul ca se desfasoara de la distanta reprezinta un real avantaj in contextul de fata al pandemiei, iar riscurile de contaminare sunt nule.

7. Adresabilitatea larga a cursurilor – orice nivel lingvistic este acceptat pentru cursurile de limbi straine

Orice nivel lingvistic este acceptat, de la complet incepator pana la nivel avansat C2. Pentru cei cu nivel complet incepator exista anumite date de incepere, date care de regula implica adaptarea cu usurinta la programul oricarui student.

Sunt disponibile cursuri generale si intensive, pentru cei care vor sa exceleze in limba straina respectiva. La cerere, va putem oferi si cursuri individuale live, unde eficienta invatarii este garantata. Pentru cei care vor sa se specializeze intr-un anumit domeniu si au nevoie sa isi insuseasca terminologia specifica domeniului, recomandam cursurile specializate cum sunt cele de medicina, business si alte domenii de interes.

Pentru participarea in programele academice, este necesar un nivel de limba engleza minimum B1 – B2.

8. Petrecerea timpului intr-un mod placut si interesant, cunoscand persoane noi si facand schimb de experienta virtuala

Ca si varianta clasica, o educatie online de succes inseamna si interactiunea cu alti copii, cu varste similare si interese comune. Copiii isi dezvolta comunicarea prin schimbul de idei. Pot lega prietenii de durata prin intermediul acestor programe.

9. Costuri mici raportate la progresul lingvistic castigat

Eficienta cursurilor noastre este mult mai mare fata de cursurile online obisnuite. Prin comunicarea cu alti studenti, sub atenta coordonare a profesorilor specializati, vorbitori nativi, prin gradul inalt de interactivitate si prin punerea in practica a cunostintelor nou dobandite, cursantii progreseaza mult mai repede si isi consolideaza mult mai bine competentele lingvistice, comparativ cu cursurile standard online.

Tinand cont de progresul lingvistic inregistrat, tarifele sunt foarte mici si sunt pentru toate bugetele, in functie tipul de curs si de durata aleasa.

10. Grad ridicat de accesibilitate – ora de la clasa virtuala poate fi accesata chiar si de pe smartphone

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele participarii la cursurile noastre online. Inscrie-te si bucura-te de cunoastere si exceleaza in educatie alaturi de noi!

 

 

TESTIMONIALE – Educatie online!
Daria  – reusita prin educatie online

Anul trecut, Daria, o adolescenta eminenta in varsta de 16 ani, fusese inscrisa intr-o tabara academica clasica la Cambridge care, din motivele bine stiute, nu a mai avut loc.

Daria a avut curajul, deschiderea si curiozitasa sa incerce o varianta noua de studiu si a urmat o tabara academica online, organizata de o scoala din Anglia.

Experienta atat de pozitiva a acestei tabere si imposibilitatea de a calatorii in Marea Britanie, au determinat-o sa-si continue studiile liceale online, la un colegiu prestigios din UK.

Acum, Daria este eleva in programul ALevel la un colegiu cu traditie din Anglia si studiaza cat se poate de serios curricula britaica intr-un mod foarte profesionist.

,,Această tabără mi-a oferit o fărâmă din viața la Oxford.”

Mereu am simțit că ingineria ar fi cariera potrivita pentru mine dar niciodată nu am fost sigură. Așa că am ales sa particip la o tabăra academica ONLINE la Oxford Royale, pe partea de inginerie. După 5 zile de cursuri si seminarii, pot spune ca m-am convins.

Această tabără mi-a oferit o fărâmă din viața la Oxford. In fiecare dimineață așteptam cu nerăbdare să încep cursurile. Eram mereu curioasă de ce aș mai putea învăța nou. Asteptam ce lucruri interesante ne va prezenta domnul profesor Solomon Beazer în ziua respectivă.

,,A fost un mediu creativ care ne- a impulsionat atât individual dar si prin munca de echipa”

Am învațat totul de la ce înseamnă să fii inginer pană la câteva tehnici de programare folosind Octave, oferindu-ne astfel o imagine cu viața de inginer. Domnul profesor ne-a explicat cu răbdare fiecare capitol al cursului. A raspuns la fiecare întrebare pe care o aveam si asigurându-se că fiecare elev a participat activ la ore.
A fost un mediu creativ care ne- a impulsionat atât individual dar si prin munca de echipa. Am participat alături de copii din toată lumea la proiecte interesante

,,..cu un pas mai aproape de cariera la care am visat”

La sfârșitul taberei, am simțit ca sunt cu un pas mai aproape de cariera la care am visat. Pot spune ca am acumulat mai multa informatie despre inginerie decat in 10 ani de scoală.
Recomand tuturor aceasta experiență și ma bucur ca voi studia online la un liceu atat de renumit din Anglia, cum este Harrow school.
Daria,16 ani, Sibiu August 2020

 

Urmeaza si tu exemplul Dariei si studiaza online cu cei mai buni!

Contacteaza-ne acum!

0736913866

office@mara-study.ro

Lasa un comentariu