De ce să alegi tabăra de vară în Grecia de la Mara Study

Grecia este de mulți ani printre țările preferate de români pentru vacanțele de vară. Este o destinație ideală atât pentru vizite culturale, căt si pentru o vacanta educationala la malul mării. De aceea, va propunem si pentru vara aceasta din 2019, cea mai căutată tabără de vară în Grecia la Halkidiki

Iată 10 motive pentru a alege tabăra de vară în Grecia:

1. Tabara internationala – Copilul tău va petrece o săptămână într-un mediu internațional

În tabăra de vară din Grecia, care este o tabara internationala, participă copii din toate colțurile lumii. Copilul tău va fi expus unui mediu multicultural, unde va comunica în engleză atât cu alți copii, cât și cu personalul taberei.

2. Cursuri de limba engleza – Există cursuri opționale pentru îmbunătățirea rapidă a nivelului de limba engleză

Dacă îți dorești ca fiul tău sau fiica ta să deprindă noi cunoștințe de limba engleză, îți sugerăm să îl înscrii și la cele 10 lecții de limba engleză. Acestea se desfășoară sub formă de cursuri și workshop-uri, în grupe de cel mult 12 elevi.

3. Sport, Arta & Distractii – Tabăra de vară în Grecia ofera copiilor dvs. o gama variata de activități interesante și distractive.

Dotările moderne, de exceptie ale campusului, facilitează desfăsurarea unei multitudini de activităti precum:

  • activități sportive (înot, tiroliană, cătărări, volei pe plajă, polo de apă, canotaj, tenis, baschet, fotbal, ciclism, echitație, tae-kwon-do, yoga, role, ping-pong);
  • activități creative (artă, teatru, muzica, dans);
  • activități distractive (petreceri, competiții, vânători de comori, bal mascat, karaoke etc.).

4. Vizite – Copilul tău poate descoperi căte ceva din farmecul Greciei, participand la excursiile opționale, organizate in campus

Excursiile optionale din tabăra de vară în Grecia includ Athos, Kalithea, Sani Beach, Thessaloniki, Water Park Thessaloniki sau o croazieră pe Marea Egee.

5. Campus modern – Cazarea și activitățile din tabăra de vară în Grecia au loc într-un campus modern

Campusul dispune de bungalow-uri pentru cazarea copiilor și de un restaurant modern pentru servirea celor trei mese pe zi, precum și a gustării.

Acesta are facilități dedicate desfășurării activităților în condiții optime: terenuri de baschet, 5 terenuri de fotbal, 4 terenuri de tenis, 4 terenuri de volei, 2 piscine exterioare, centru echitație, centru de tir cu arcul, amfiteatru grecesc și multe altele.

Campusul taberei internaționale are ieșire la mare cu plajă privată, copiii putându-se juca în siguranță la malul mării, supavegheati, fără a se afla în zone aglomerate, printre străini.

6. Siguranță – Copilul tău va fi mereu în siguranță, fiind supravegheat în permanență

Pe întreaga durată a taberei de vară în Grecia, copilul tău se va afla sub privirile vigilante ale profesorilor sau a personalului taberei care este responsabil de activități.

7. Tabără de grup cu însoțitor – Tabăra de vară în Grecia are însoțitor de grup din România, pentru siguranta copilului tău

Taberele de grup Mara Study au intotdeauna însoțitor roman. Astfel, vei ști cu siguranță că fiul tău sau fiica ta este supravegheată nu doar pe durata taberei internaționale, ci și pe parcursul drumului spre și dinspre destinație. In timpul taberei, acest însoțitor de grup va fi disponibil să faciliteze comunicarea cu copilul tău și să îl sprijine pe acesta oricând îi este dificil să ceară ajutorul cuiva în limba engleză.

8. Aproape de casă – În tabăra de vară în Grecia, copilul tău nu va pleca prea departe de casă

Taberele internaționale se desfășoară rareori atât de aproape de casă precum tabăra noastră din Halkidiki. Transportul se desfășoară cu autocarul, iar copiii pot lega primele prietenii pe drumul spre tabără. Se pot juca și chiar cânta pe drum, fără a deranja alți pasageri.

9. Tabără ieftină – Aceasta este cea mai convenabilă tabără de vară în Grecia

Există multe alte variante de a îți trimite copilul într-o tabără de vară, insă Mara Study îți oferă tabara de vara in Grecia la un raport calitate-preț excelent: avem cel mai redus preț și campusul cel mai modern!

10. Vacanță cu familia – Și tu îti poti petrece vacanța în Grecia, in preajma copilului tau

În timp ce copiii sunt în tabăra internațională, in siguranta, invatand si experimentand lucruri noi impreuna cu copii de vârstă apropiată, părinții își pot petrece vacanța in Grecia, linistiti, asa cum isi doresc.

 

Acestea sunt principalele motive pentru care ar trebui să alegi pentru copilul tau tabăra de vară în Grecia cu Mara Study!

Te-am convins? Contactează-ne acum pentru a îți înscrie copilul în tabăra internațională din Halkidiki!

 


Despre autor

Acest articol a fost scris de către Mirela Letailleur pentru Mara Study Turism.
Pe blogul Mirelei, The Travel Bunny, poți descoperi călătoriile ei, alături de ghiduri turistice gratuite.

Lasa un comentariu