Tabără de engleză în Anglia la Universitatea Leicester

Oferta de tabere 2019 este variată, părinții putând alege tabere internaționale la prețuri convenabile, disponibile în întreaga lume. Dacă îți dorești ca fiul sau fiica ta să experimenteze viața de elev studiind engleza într-un campus britanic de prestigiu, îți recomandăm să alegi o tabără de engleză în Anglia. Mai exact, tabăra de grup organizată de Mara Study la Universitatea Leicester!

 

De ce să alegi tabăra de engleză în Anglia la Universitatea Leicester

Odată înscris în tabără noastra de engleză în Anglia la Universitatea Leicester, copilul tău:

  • Va învăța limba ENGLEZA la o universitate de top nu doar din Marea Britanie, ci din întreaga lume, cu profesori vorbitori nativi.
  • Se va acomoda cu viața într-un CAMPUS internațional, cazarea efectuându-se chiar în campusul universitar.
  • Va putea participa la programe de ARTA cu specialiști în domeniu dacă are o fire creativă. Va avea posibilitatea de a alege între dans, teatru, canto și disco. În plus, ar putea lua parte și la concursuri sau alte ateliere de artă.
  • Va putea opta pentru programe de SPORT cu antrenori profesioniști dacă este o persoană activă. Va avea șansa de a juca volei, fotbal, tenis sau baschet și de a lua parte în diverse competiții sportive.
  • Va putea urma programul Academiei de FOTBAL cu antrenori profesionisti, daca copilul dvs. este pasionat de FOTBAL.
  • Va avea multiple ocazii să viziteze pe indelete orașul Leicester. Campusul universitar este situat în apropiere de centru, într-o zonă rezidențială liniștită.
  • Va pleca în două EXCURSII de câte o zi în două săptămâni. Destinațiile pot fi orașe cunoscute, precum Cambridge, Nottingham, Woburn Abbey, Milton Keynes sau Birmingham.
  • Va fi in deplină siguranță, alături de alți copii de vârsta lui și de insotitorul de grup, profesor de limba engleză.

 

Despre cursurile taberei de engleză în Anglia

În tabăra de vară din Anglia, de la Universitatea Leicester, copiii fac 18 lecții de engleză / săptămână. Cursurile sunt predate de către profesori vorbitori nativi, calificați pentru a preda limba engleză pentru adolescenți, într-un format atractiv pentru aceștia.

În prima zi, copiii susțin un test de limba engleză și sunt repartizați în grupe de cel mult 16 cursanți. Pentru repartizare se ține cont nu numai de nivelul de limba engleză, ci și de vârstele cursanților.

La finalul taberei de engleză în Anglia, pariticipanții pot susține examenul TRINITY.

 

Avantajele unei tabere de grup cu însoțitor român

Taberele de grup sunt ideale pentru copiii care merg în prima lor tabără internațională sau pentru cei mai timizi și neîncrezători în forțele proprii.

Din propria experiență știu cât este de dificil la început să nu ai cu cine să vorbești măcar puțin, în limba română. Având și colegi din România, copiilor le va fi ușor să schimbe câteva cuvinte în limba maternă din când în când.

În același timp, fiul sau fiica ta va putea lega noi prietenii pe drumul spre tabăra de engleză în Anglia. Având câțiva cunoscuți în campus, acomodarea va fi mai ușoară, chiar dacă vor fi repartizați separat la cursurile de limba engleză.

Însoțitorul roman este preocupat de siguranța copilului tău pe intreaga perioada a taberei.

În campus, copilul va fi supravegheat de profesorii si monitorii taberei, dar însoțitorul îi va fi alături pe timpul transportului și a excursiilor.

Pe întreaga durată a taberei, copilul tău va avea pe cineva de încredere căruia i se poate adresa pentru orice fel de ajutor.

Un alt avantaj al prezentei unui adult, însoțitor de grup, este facilitarea comunicării între tine și copilul tău cât este plecat în tabăra de engleză în Anglia.

În concluzie, în această tabără copiii învață engleza, participă la ateliere de arta sau la antrenamente de sport, la excursii interesante și la activități distractive și relaxante.

Așadar, alege tabara potrivită aptitudinilor copilului tau!

 

Alege tabăra de grup la Universitatea Leicester și înscrie-ți copilul în acestă tabără de engleză în Anglia!

 


Despre autor

Acest articol a fost scris de către Mirela Letailleur pentru Mara Study Turism.
Pe blogul Mirelei, The Travel Bunny, poți descoperi călătoriile ei, alături de ghiduri turistice gratuite.

Lasa un comentariu