Cum să obții o bursă parțială de studiu la un colegiu privat în Anglia

Colegiile din Marea Britanie au fost mereu un etalon al învățământului de calitate la nivel mondial. În același timp, programele din străinătate sunt rareori accesibile la tarife reduse. De aceea, Mara Study și Brooke House College din Anglia oferă șansa de a obține o bursă parțială de studiu la colegiu privat în Anglia.

 

De ce să înveți în Marea Britanie cu o bursă parțială de studiu

 • Sistemul de învățământ din Marea Britanie încurajează copiii să se specializeze. Materia este structurată diferit la un liceu privat în Anglia față de învățământul nostru. În funcție de vârsta și de interese, elevii pot alege între diferite programe. De exemplu, în programele Brooke House College regăsim GCSE, A Level, University Foundation Programme, Academie de Fotbal. Prin aceste programe academice, elevii se axează pe materiile importante pentru domeniul de care sunt atrași.
 • Urmând un liceu privat în Anglia, elevii au șanse mai mari de a fi acceptați de o universitate de prestigiu din străinătate. După cum spuneam, învățământul în sistemul britanic este apreciat la nivel mondial. Un elev care a finalizat liceul în Anglia se poate califica mai ușor la universități din întreaga lume. Acestea au garanția că elevii care au studiat în Marea Britanie sunt pasionați și specializați pe domeniul ales. Este evident și că acești adolescenți se pot integra rapid într-un colectiv de diferite naționalități.
 • Urmând liceul în limba engleză, elevii își îmbunătățesc considerabil nivelul de cunoștințe, devenind aproape vorbitori nativi. Acest aspect le va fi de ajutor nu doar când aplică pentru a studia la o universitate din străinătate, ci și în viața de zi cu zi. În plus, capătă mult-doritul accent britanic.

 

Cum pot obține o bursă de studiu la un liceu în străinătate

Mara Study, în parteneriat cu Brooke House College, oferă elevilor merituoși șansa de câștiga  burse parțiale de studiu, în valoare de 20-50% din taxa anuală (£34200-37500, în funcție de programul academic dorit).

Înscrierile sunt deschise până pe 31 mai 2019. Contactează-ne cât mai curând pentru a îți transmite documentele de aplicare pentru bursa de studiu parțială!

După depunerea documentelor, te așteptăm alături de copilul tău la evenimentul Mara Study din data de 7 iunie 2019, la Hotel Cișmigiu din București. În cadrul evenimentului, vei afla tot ce dorești să știi despre Brooke House College, iar copilul tău va susține două probe scrise (limba engleză și matematică) și un interviu cu un reprezentant al colegiului.

În funcție de rezultatele evaluării, Brooke House College va acorda bursele de studiu parțiale pentru primul an la colegiu privat în Anglia. Rezultatele școlare bune sunt recunoscute și recompensate, bursa putând fi prelungită pentru a acoperi și următorii ani de studiu la liceul din străinătate.

 

Cine poate obține o bursă parțială de studiu la colegiu privat în Anglia

 • Doresti sa studiezi in strainatate, la un liceu privat din Marea Britanie?
 • Esti fotbalist si vrei sa-ti construiesti o cariera in sportul preferat in timp ce iti continui studiile liceale la un liceu privat din Marea Brtanie?

Daca raspunsul tau este DA, tu esti cel care poti obtine o bursa partiala de studiu in Anglia!

Asadar, in această competiție poate participa orice elev care deține:

 • situație școlară bună;
 • un nivel de limba engleză bun;
 • maturitatea și determinarea necesare studiilor în străinătate.

Dacă posedă aceste calități, pentru înscriere, elevul trebuie să ne transmită:

 • formularul de înscriere completat;
 • foaie matricolă care acoperă cel puțin ultimii 2 ani;
 • recomandare scrisă de către un profesor;
 • scrisoare motivațională.

Aplică acum gratuit pentru a obține o bursă de studiu la un colegiu privat în Anglia!

 


Despre autor

Acest articol a fost scris de către Mirela Letailleur pentru Mara Study Turism.
Pe blogul Mirelei, The Travel Bunny, poți descoperi călătoriile ei, alături de ghiduri turistice gratuite.

Lasa un comentariu