Învață rapid limba engleză în tabăra de vară din SUA

În ziua de azi, pentru a reuși pe piața muncii, este recomandat să stăpânești bine cel puțin o limbă străină. Deși cea mai răspândită este limba spaniolă, limba engleză este adevărata lingua franca. De aceea, este vital ca fiul sau fiica ta să dobândească de la o vârsta fragedă un nivel de limba engleză avansat. Pentru un progres real obținut într-un timp scurt, el poate învăța rapid limba engleză în tabăra de vară din SUA!

 

Cum se învață rapid limba engleză în tabere de copii

 • În prima zi, copiii susțin teste de engleză. Apoi, sunt repartizați în grupe de nivel de limba engleză asemănător cu cel al altor copii de aceeași vârstă. (Pentru a scăpa de emoții, îi recomandăm copilului tău să parcurgă niște teste de engleză online înainte de sosirea în tabără!)
 • Copiii din tabăra de vară participă la lecții de limba engleză cu profesor nativ. Sub grija și atenția acestuia, ei își îmbunătățesc pronunția în engleză, căpătând prietenosul accent american.
 • Profesorii din tabăra de vară din SUA sunt experți în predarea limbii engleze pentru copii. Limba engleză pentru copii sau adolescenți se învață în mod diferit față de cea pentru adulți. Copiii sunt receptivi la alte metode de a învăța engleza repede. Subiectele și temele abordate sunt și ele adaptate vârstei și intereselor cursanților.
 • În programele precum tabăra de vară din SUA participă copii de toate naționalitățile. Astfel, copiii poartă conversații în limba engleză nu doar în timpul lecțiilor, ci și în afara lor, in timpul activitatilor si excursiilor. În plus, atunci când pleacă în excursii, își pot testa nivelul de limba engleză discutând cu localnicii, sub supravegherea însoțitorului de grup, desigur!
 • Participând la cursuri, copiii învață rapid a citi în engleză. Acasă, prin exercițiu, vor reuși să parcurgă singuri cărți faimoase din literatura americană sau britanică, chiar în limba autorului. Cititorii bilingvi știu că există multe expresii în engleză care nu pot fi redate printr-o traducere din engleză în română.

 

De ce să alegi tabăra de vară din SUA

Participând la tabăra de vară din SUA, copilul tău va avea un alt nivel de limba engleză în doar 2 săptămâni. Efortul său va fi recunoscut printr-un certificat de engleză cu care se va putea mândri mult timp.

Pe lângă faptul că va învăța rapid limba engleză, copilul tău va căpăta noi prieteni și va descoperi noi orizonturi. Își va face o idee despre ce inseamna sa studiezi în străinătate într-un colectiv nou. In tabera de vară din SUA, cazarea se face in Campusul Universitatii din New Jerssey in New York si intr-un hotel de 4 * in Boston.

10 motive pentru care trebuie sa alegi Tabara de vara din SUA:
 • Tabara de grup cu insotitor, profesor de limba engleza
 • Supraveghere permanenta
 • Experienta vietii intr-un campus universitar american
 • 40 lectii de limba engleza americana cu profesori vorbitori nativi
 • Interactiune cu copii de alte nationalitati
 • Program de activitati
 • Program complet de excursii in New York si Boston:

– 5 excursii în Manhattan

– excursie de 3 zile în Boston

– excursie de o zi la Universitatea Princeton

-o excursie de jumătate de zi la outlet-urile Woodbury Common Premium

 • Cel mai important însă, prin tabăra de vară din SUA, copilul tău va dobândi încredere în sine si in comunicarea in limba engleza. Va constientiza importanta cunoasterii limbii engleze si cat de util ii va fi acest lucru in viata, in calatoriile viitoare, in propriile explorări și studii sau în viitoarea carieră.

 

Înscriere-ți copilul în tabăra de vară din SUA!

Mai sunt doar 3 locuri disponibile! Acum este momentul sa te alaturi grupului Mara Study!

Participarea în tabere de copii în străinătate reprezintă una dintre cele mai bune metode rapide de învățare a limbii engleze. Foarte mulți părinți au aflat acest lucru cu mult timp în urmă, iar copiii lor revin an de an în taberele de vară Mara Study. Chiar dacă au un nivel de limba engleză avansat, aceștia au realizat că acasă sau la cursurile de limba engleză din București nu au ocazia să își exerseze cunoștințele suficient.

Alătură-te familiilor fericite care aleg Mara Study pentru vacanțele școlare și înscrie-ți acum copilul în tabăra de vară din SUA!

 


Despre autor

Acest articol a fost scris de către Mirela Letailleur pentru Mara Study Turism.
Pe blogul Mirelei, The Travel Bunny, poți descoperi călătoriile ei, alături de ghiduri turistice gratuite.

Lasa un comentariu