Tabere internationale

Tabere internationale individuale de limbi straine, arta si sport pentru copii si tineri in strainatate.

Tabere internationale

Taberele internationale sunt organizate de partenerii nostri traditionali din Marea Britanie, Germania, Franta, SUA, Italia, Spania, Portugalia, Elvetia, Canada, Grecia, Japonia, etc.

In taberele internationale vin copii din toate colturile lumii.

Taberele internationale pot fi: scoli si tabere de vara, tabere academice, tabere de sport, tabere de arta, tabere individuale sau de grup.

Despre tabere internationale
Calatoria minorilor neinsotiti in strainatate 

Chiar daca sunt inca mici, copiii dvs. pot participa la taberele internationale in strainatate cu plecari individuale. Ei vor calatori pana la destinatie in conditii de maxima siguranta, beneficiind de serviciul de minor neinsotit, oferit de companiile aeriene. La aeroportul de destinatie, copiii vor fi preluati de catre reprezentantul scolii si transferati in campus, unde se vor integra in programul international al taberei, alaturi de copiii ceilalti.

Ce include programul unei tabere

In tabere copiii au totul asigurat: transport, transfer aeroport, cazare, masa, lectii de limbi straine sau cursuri speciale, activitati si excursii, asigurare calatorie, supraveghere permanenta.

Cazare

Cazarea se poate face in campusul scolii, rezidenta, familie gazda, apartamente sau hotel, in functie de program si varsta.

Masa

Scolile organizatoare ofera studentilor pensiune completa sau  demipensiune, in functie de program si varsta.

Cursuri

Toate cursurile incluse in programele educationale sunt predate de profesori experimentati, vorbitori nativi ai limbii predate,  sau de specialisti in domeniile academice, artistice sau sportive. La sfarsitul cursurilor se acorda certificate de participare sau diplome cu detalii privind programul urmat si progresul facut.

Activitati si Excursii

Toate programele includ activitati sportive, artistice, de recreere si socializare si excursii in locatii de interes turistic, in functie de varsta participantului.

Avantaje participarii in tabere internationale!
  • comunicarea in limba straina vorbita in tara respectiva
  • prietenii noi cu copii de alte nationalitati
  • cunoasterea altor culturi, traditii si obiceiuri
  • castigarea increderii in fortele proprii, a curajului
  • dezvoltarea simtului de responsabilitate
  • facilitarea procesului de maturizare
  • deschiderea de noi orizonturi
Alege tabara potrivita aptitudinilor copilului tau!

Tabara de engleza, tabara de germana, tabara de franceza, tabara de spaniola, tabara de italiana, tabara de sport, tabara de arte, tabara academica