Tabere de Arta, Cursuri

Tabere de arta, Cursuri si Ateliere de arta. Participand la aceste programe  copiii devin mai dezinvolti, isi reprima timiditatile, isi descopera sensibilitatile si talentul.

Tabere de arta, Cursuri de arta

Educatia prin Arta

Inca de mici, copiii trebuie antrenati in activitati artistice variate, precum: desen, pictura, teatru, dans, muzica. Acesta reprezinta modul sigur de a descoperi de la cele mai fragede varste sensibilitatea, aptitudinile si personalitatea copiilor si de a face mai prietenos conceptul de educatie prin intermediul artelor vizuale si a muzicii.

Tabere de arta

Din motivele de mai sus, toate taberele internationale includ in programul de activitati si activitati artistice diferite, pentru toate preferintele. Anumite tabere, denumite de noi Tabere de arta, au incluse in program ateliere si cursuri speciale de pictura, desen, muzica, dans, teatru, regie, productie film. Aceste cursuri sunt predate de profesori, specialisti in domeniu.

Alege tabara potrivita aptitudinilor copilului tau!

Tabara de film, Tabara de actorie, Tabara de muzica, Tabara de dans, Tabara de pictura, Tabara de Teatru Muzical, Tabara de Fotografie, Tabara de moda

Cursuri de arta

Cursurile si atelierele de arta dezvolta simtul artistic, spiritul de observatie, creativitatea, curajul de exprimare prin metodele specifice fiecarei arte in parte: culoare, cuvant, forme, miscare.
Atelierele sunt sustinute de profesori, profesionisti cu experienta in domeniile respective si folosesc metode diferite In functie de varsta participantilor. Scopul final este acela de a dezvolta personalitatea copiilor si de a le descoperi inclinatiile pentru alegerile viitoare.

Cursuri speciale de arta, teatru, regie, film, design, grafica, fotografie, etc. sunt disponibile si pentru adulti.
Descopera si dezvolta aptitudinile copilului tau si cauta-i tabara de arta potrivita!