Tabere de iarnă, ski și snowboard, Vacanță 2019

Atunci când se apropie vacanța intersemestrială, probabil te întrebi cum ai putea ocupa timpul copilului tău într-un mod plăcut. Probabil deja cauți ceva deopotrivă distractiv și educativ. Pentru copiii care adoră să sporturile de iarnă și își doresc să se distreze pe pârtiile din străinătate, îți sugerăm tabere de iarnă de ski și de snowbord!

Colaj cu trei imagini tabere de iarna internationale

Tabere de iarnă internaționale

Ai putea să alegi o tabără de iarnă internațională, în care copiii merg la ski pe pârtii renumite sau iau lecții de snowboard, cu instructori specializați. Totodată, copiii au ocazia de a admira peisajele minunate de iarnă din țări precum Austria, Germania sau Elveția.

Știm că această vacanță de iarnă este scurtă, iar vremea poate fi prea caldă pentru această perioadă. Însă, într-o tabără internațională din Austria, Germania sau Elveția, copiii se pot bucura de cele mai distractive sporturi de iarnă, de excursii, activități sportive și lecții interactive de limbi străine, cu profesori vorbitori nativi.

 

Avantajele unei tabere de iarnă în străinătate

Într-o tabără de iarnă în străinătate, copiii au posibilitatea de a socializa cu copii din alte țări și de a descoperi noi culturi. În plus, cu această ocazie se pot familiariza cu sistemul de învățământ internațional, aspect care îi poate ajuta în dezvoltarea personală, dar și în viitoarele aplicații pentru școlile din străinătate.

 

Sugestii tabere de iarnă internaționale

Taberele de iarnă așteaptă copii și în vacanță intersemestrială, iar noi îți vom oferi consiliere și toate informațiile de care ai nevoie.  Iată cele mai bune programe pe care ți le sugerăm pentru următoarea vacanță de iarnă a copilului tău!

Copii practicand ski si snowboarding in cadrul unei tabere de iarna in Germania

Ski și snowboard în Germania

În cadrul acestei tabere de iarnă, copiii vor urma cursuri intensive de limba germană.

Tabăra de iarnă are loc în Lindenberg, un orășel cu o populație de numai 12.000 de locuitori. Stațiunea montană se află la poalele Alpilor, lângă lacul Konstanz și la doar o jumătate de oră de Austria și Elveția.  Pe scurt, Lindenberg este un loc ideal de studiu și vacanță pentru copii!

Școala este situată la 10 minute de centrul orașului și este deschisă pe tot parcursul anului.

Cazarea poate fi în campus, în camere cu 1-4 paturi (majoritatea single și duble), cu baie proprie sau comună. O altă opțiune o reprezintă cazarea în familii germane atent selecționate, în camere single sau duble cu baie comună. Ambele variante de cazare includ pensiune completă (3 mese / zi).

În cadrul acestei tabere de iarnă, copiii merg în diverse excursii. Acestea pot avea ca destinație Munchen, Stuttgart, lacul Konstanz, Augsburg, castelele Neuschwanstein și Linderhof, Friedrichshafen etc.

Tabăra de iarnă din Lindenberg include activități multiple: fotbal, volei, baschet, biliard, tenis de masă, fusball, pian, acces Internet, discotecă, mini-golf, mountain bike. 

Cursul de ski sau snowboard este opțional și include 5 lecții / săptămână cu monitori profesioniști, închirierea echipamentului, excursie de o zi într-o stațiune din Alpi (sâmbăta), ski pass, transport Lindenberg-stațiunea de ski.

Citește mai multe despre avantajele acestei tabere de iarnă din Germania.

Imagini tabere de iarna in Austria - Ski si snowbarding in Bad Aussee

Ski și snowboard în Austria

Această tabără de iarnă pentru copiii cu vârsta între 7 și 16 ani are însoțitor de grup.

Tabăra de iarnă are loc în Bad Aussee, în zona Salzkammergut din Styria-centrul Austriei. De peste 100 ani, aceasta este considerată una dintre cele mai atractive stațiuni din Austria. Bad Aussee face parte din zona de ski Loser-Sandling.

Cazarea cu pensiune completă se face într-un castel construit în anul 1888, una dintre ultimele mărturii arhitecturale ale Imperiului Austroungar. Castelul, recent renovat, cu o capacitate de 80 de locuri, găzduiește copii în tabere de iarnă, primăvară și vară de 42 ani.
Camerele sunt de 5 locuri, baia fiind comună.

Castelul oferă și alte facilități: grădină de 7000 mp, piscină de 16×8 m, teren de tenis cu nocturnă, loc pentru barbecue, 6 băi cu dușuri, grupuri sanitare separate, săli de masă pe categorii de vârstă, saună, cabinet medical, camere de recreere cu mese de ping pong și TV.

Tabăra de iarnă de la Bad Aussee include activități multiple: patinaj, săniuș, înot în piscină, discotecă, arts and crafts, jocuri de societate și ieșiri în oraș cu însoțitorul de grup.

Lecțiile de ski sau snowboard au loc zilnic în cadrul acestei tabere de iarnă. Copiii pot avea orice nivel, de la începători la avansați. Repartizarea are loc și în funcție de vârstă.
Snowboarderii se bucură și de un Fun Park!
Sporturi de iarnă în Elveția

Imagini din tabere de iarna de ski si snowboard in Gstaad, Elvetia

Ski și snowboard în Gstaad

Zona schiabilă Gstaad se află la o altitudine cuprinsă între 1000 și 3000 m deasupra nivelului mării și deține cea mai lungă și abruptă pantă din regiune — 1600 metri pe verticală (mai mult decât în stațiunile de schi din Munții Stâncoși din America de Nord). Stațiunea dispune de o zonă schiabilă pe ghețar în Berner Oberland, unde grosimea stratului optim de zăpada este garantată!

Această tabără de iarnă internatională se adresează copiilor și tinerilor ce doresc să-și îmbunătățească cunoștințele lingvistice schiind, făcând sport și excursii. În campus, ei vor beneficia de un meniu sănătos și echilibrat, camere confortabile, zone de recreere, lecții personalizate, atmosferă familială și supraveghere permanentă.

Cazarea se face în căsuțe montane, în camere de 2, 3 sau 4 paturi  sau în 2 camere de câte 5 persoane (pentru grupuri de copii care vor să stea împreună). Toate camerele oferă baie proprie. Clădirea are bucătărie și o sufragerie spațioasă, o terasă mare și o zonă de joacă în aer liber – perfectă pentru săniuș, foc de tabără și alte activități.

În cadrul acestei tabere de iarnă, copiii participă zilnic la lecții de ski sau snowboard. Repartizarea se face în funcție de nivel (începător sau intermediar), iar cursurile se desfășoară sub stricta supraveghere a monitorilor specializati.

Apres-ski, se organizează diferite activități zilnice. La sfârșit de săptămână au loc evenimente speciale: party-fondue, disco.

Opțional, copiii pot lua lecții de limbă străină (engleză, franceză, germană).

 

Imagini din tabere de iarna - Ski in Elvetia

Ski în St. Bernard

Saint Bernard este o stațiune montană situată în cantonul Valais. Aceasta se află la 20 minute distanță de condus față de Verbier – cea mai mare stațiune de schi din Elveția, într-o zonă cu peisaje deosebite.

Cazarea cu pensiune completă se face în cabană, în camere cu 4-8 locuri. Cabana se află aproape de pârtiile de schi și de cunoscute trasee montane.

În cadrul acestei tabere de iarnă, copiii beneficiază de următoarele facilități: living și sală de mese spațioase, piscină interioară, saună și jacuzzi.

Copiii vor participa la 30 de ore de ski, în 5 zile pe parcursul unei săptămâni. Lecțiile de ski se fac pe grupe, în funcție de nivel (începător sau intermediar), sub stricta supraveghere a monitorilor specializați.

O altă variantă este de participa la 20 de ore de ski și la 10 ore de lecții de limba engleză sau franceză.

Pe lângă lecții, copiii mai iau parte și la multiple activități, cum ar fi teatru, înot, patinaj, discotecă, barbeque, seară casino, proiecții de filme. Programul acestei tabere de iarnă mai include și o excursie de o zi / săptămână la Zermatt, Lausanne sau Aasta.

Descoperă taberele internaționale din Elveția.

Alege tabăra de iarnă ideală pentru copilul tău!

Vacanța intersemestrială este foarte aproape, iar locurile sunt limitate. Contactează-ți consultantul educațional acum!

Lasa un comentariu