Importanța educației copilului tău

Pentru dezvoltarea armonioasă a fiului tău sau a fiicei tale, contează enorm să acorzi importanță educației copilului tău.

“Educația este cel mai frumos dar pe care îl poate dobândi omul.”

— Platon

De educația primită depinde propria noastră existența precum și relația noastră cu ceilalți, modul în care ne vom implica într-o societate complexă, în diverse activități sociale și cum ne vom comporta în fața acestora.

 

De ce să acorzi importanță educației copilului tău

Copilul tău va avea o viață fericită și stabilă.

Dacă vrei ca fiul tău sau fiica ta să se bucure de o viață frumoasă și de tot ce oferă lumea cu siguranță va trebui să aibă o bună educație. Un job bun și o reputație socială bună sunt beneficii de necontestat ale unei persoane educate. Toate acestea îl vor conduce pe copilul tău spre un viitor sigur și o viață stabilă, precum și spre o carieră excepțională.

Educația îl va ajuta pe copilul tău să-și îndeplinească visele.

Educația va influența decisiv înțelegerea și diferența dintre bine și rău. Va elimina toate confuziile din mintea noastră și ne va dezvolta capacitatea de a privi lucrurile dintr-o perspectivă corectă.

Copilul tău va avea un mod de viață mai sănătos.

O persoană educată își va îmbunătăți constant starea sănătății, va trăi mai mult și mai bine. Va avea o atitudine pozitivă față de viață.

Copilul tău va ține mai ușor pasul cu evoluția tehnologiei.

Nu vom putea ține pasul cu evoluția lucrurilor din jurul nostru dacă nu avem cunoștință de existența lor. Cunoștințele se obțin printr-o educație corectă.

Educația ne oferă calea către o viață independentă și ne ajută în relaționarea socială.

Este posibil să înveți, să ai rezultate bune să cunoști și să știi multe lucruri despre întreaga lume, astăzi având acces din ce în ce mai ușor la informațiile necesare. Dar cu siguranță trebuie să te și expui cu bagajul de cunoștințe acumulat în contextul cultural și istoric al unei civilizații pentru a reuși în acel mediu.

 

Importanța educației copilului

Educația copiilor și a tinerilor este o misiune delicată la care trebuie să participe cu eforturi susținute în primul rând familia și apoi școala și societatea. Mara Study Turism, împreună cu partenerii săi — școli de limbi străine, colegii de prestigiu și universități internaționale, oferă:

  • tabere de grup;
  • programe de familie;
  • programe de design, artă și sport;
  • tabere internaționale pentru copii și tineri;
  • cursuri de limbi străine pentru tineri și adulți de orice vârstă și orice nivel lingvistic;
  • programe pentru școli;
  • consultanță pentru admiterea la colegii din străinătate;
  • consultanță pentru admiterea la universități din străinătate;
  • consultanță pentru admiterea la universități din Marea Britanie prin sistemul de aplicare UCAS, în calitate de agent acreditat.

 

Importanța educației copilului pentru Mara Study Turism

Venind în sprijinul facilitării accesului la o educație mai bună, încă din anul 1997 Mara Travel a inițiat crearea unui nou departament specializat pe servicii de turism educațional, ce oferă copiilor, tinerilor și adulților șansa de a învăța o limbă străină “la ea acasă” la cele mai bune școli, pentru a facilita cunoașterea unei culturi noi, diferită, descoperirea de tradiții și obiceiuri noi, respectul față de ceilalți, evoluția și atingerea maturității ca individ. Educația reprezintă unul dintre secretele reușitei în viață.

De-a lungul anilor, mii de copii au descoperit prin intermediul Mara Study Turism avantajele sistemelor de învățământ occidentale, viața de student în campusuri moderne, și-au făcut prieteni noi, și-au învins timiditatea și au învățat să se descurce pe cont propriu. Aceste experiențe s-au dovedit foarte utile în cadrul procesului lor de maturizare, iar mulți dintre ei și-au continuat apoi studiile în colegii și universități de prestigiu din străinătate.

Contactează-ți consultantul educațional și alătură-te familiei Mara Study!

Lasa un comentariu