Educație prin Artă: Descoperă Artistul din Tine!

Educație prin artă: pictură, sculptură, design, grafică, arhitectură, fotografie, fashion, teatru, actorie, film, dans și muzică… Care dintre aceste domenii artistice ți se potrivește?

Știai că practicarea oricărei forme de artă aduce cu sine dobândirea de noi aptitudini? În plus, ajută la dezvoltarea personală și la sporirea încrederii în sine.

Ce înseamnă educație prin artă?

Educația prin artă reprezintă modul sigur de a descoperi de la cele mai fragede vârste sensibilitatea, aptitudinile și personalitatea copiilor și de a face mai prietenos conceptul de educație prin intermediul artelor vizuale,  a muzicii, a teatrului și a dansului.

Conștienți de importanța dezvoltării artistice, Mara Study Turism oferă programe educaționale, ateliere, tabere și cursuri de artă.

Cum alegi programul potrivit pentru tine sau copilul tău?

Programele educaționale prin artă propuse de Mara Study Turism se adresează tuturor persoanelor, copii sau adulți, care vor să exploreze un domeniu artistic, să își descopere noi pasiuni, prin modalitatea learning by doing.
Pentru copii, scopul final al acestor programe este acela de a le dezvolta personalitatea și de a le descoperi înclinațiile pentru alegerile viitoare. Pe de altă parte, pentru adulți,  reprezintă o pauză bine-meritată, un mod constructiv de a petrece timpul liber și o modalitate de a explora noi domenii de interes.
Programele educaționale sunt structurate în funcție de vârstă, domeniu, durată și locație. Astfel, ele întrunesc criterii specifice care pentru a se plia cât mai bine pe personalitatea și interesul cursantului.


Culoare, cuvânt, forme, sunet, mișcare…

Ateliere de artă

În cazul în care cauți să îți dezvolti  simțul artistic, spiritul de observație, creativitatea, curajul de exprimare și încrederea de sine,  îți recomandăm atelierele de artă. Toate atelierele sunt susținute de artiști profesioniști cu experiență în domeniul predat.

Urmărește evenimentele noastre pentru a descoperi ce ateliere sunt programate în curând.

 

Tabere de artă

Dacă vrei o experiență intensă, departe de casă, cu activități și excursii, unde vei avea șansa de a interacționa cu mai multe persoane interesate de același domeniu că și tine, îți recomandăm taberele de artă internaționale. Acestea abordează în principal teme specifice diferitelor arte: actorie, teatru, regie, film, fotografie, design, pictură, desen, modă, dans, muzică clasică și muzică contemporană.

Taberele de artă sunt organizate atât în România, cât și în străinătate. Acestea contribuie semnificativ la introducerea și familiarizarea copiilor în tainele domeniului artistic ales.

Așadar îți poți petrece vacanță de vară într-o tabără internațională de cinematografie la Hollywood, SUA / Zell am See, Austria sau într-o tabără de teatru în York, Cambridge sau Londra.

Cursuri de artă

Artist în devenire? Știi deja ce îți place și vrei să performezi în domeniul artistic care te interesează, Mara Study îți recomandă cursurile de artă. Acestea se adresează celor care deja își cunosc pasiunile și celor care și-au ales o profesie în acest domeniu. Participanții pot urma cursuri de limbi străine asociate cu cursuri speciale în domeniile artistice preferate. O altă opțiune este de a urma doar programe intensive în specializarea dorită.

Aceste programe pot fi cursuri în cadrul Școlilor de Vară, cursuri scurte, de durată medie sau de lungă durată. Programele de lungă durată sunt programele academice internaționale de licență și master.

Astfel, poți alege un curs de regie film în Berlin sau Londra, un curs de design interior sau graphic design în Londra, un curs de fotografie la New York sau un curs de muzică contemporană în California sau în Londra.

Dacă ai înclinație artistică sau vrei să capeți noi abilități într-un mod distractiv, înscrie-te la unul dintre aceste programe!

 

Investește în pasiunile tale prin programele de educație prin artă!

Acordă timp dezvoltării pasiunilor tale și ale copilului tău si contactează-ți consultantul educațional!

Lasa un comentariu